Cainii sibieni cauta ursul ucigas

Hila Ovidiu

Patru echipe canine din cadrul Centrului Choinologic Sibiu participa la cautarea ursului care a ucis si ranit mai multe persoane in Dambovita. Cum ursul a fost ranit de braconieri, cainii i-au luat deja urma iar politistii au sperante ca il vor gasi in scurt timp.

Patre echipe chinotehnice din cadrulul Centrului Chinologic “Aurel Greblea” din Sibiu au fost trimise in Dambovita, pentru a cauta ursul ucigas.Una dintre echipe, formate din Silviu Stan si cainele Nom au luat parte la stagii de pregatire in Statele Unite ale Americii, alaturi de specialisti FBI.Cainii de la Sibiu sunt deja pe urmele ursului care a omorat miercuri dimineata inca un barbat de 63 de ani, care s-a dovedit a fi braconier, mai mult, politistii au aflat ca barbatul ucis, impreuna cu alti doi braconieri au prins ursul si l-au torturat, ranindu-l. Din analizele urmelor de sange lasate de animalul ranit, a reiesit ca acesta nu era turbat, ci doar a incercat sa se apere de braconieri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Pietoni urmariti cu girofarul

Indisciplina pietonilor i-a lasat cu gura cascata pana si pe cei mai versati politisti de la rutiera. Desi traversau neregulamentar si erau somati de oamenii legii sa se opreasca pentru a da socoteala, pietonii o luau la goana, punandu-i pe politisti in situatia de a-i urmari cu masina. Astfel de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro