Bursa pentru categorii sociale defavorizate

Hila Ovidiu

Dupa Bursa Generala si Bursa pentru absolventi, Ajofm Sibiu organizeaza in curand Bursa locurilor de munca pentru persoane defavorizate. Aceasta va avea loc la mijlocul lunii iunie. Pana la ora actuala au fost invitati sa participe 20 de angajatori.

In incercarea de a le veni in ajutorul celor care se afla in cautarea unui loc de munca Ajofm Sibiu organizeaza la jumatatea lunii iunie o noua actiune menita sa ii pune fata in fata pe angajatori si potentialii viitor angajati. Bursa locurilor de munca pentru persoane defavorizate se adreseaza in special persoanelor de peste 45 ani, someri de lunga durata, sau romi, dar asta nu inseamna ca nu se poate prezenta oricine doreste sa isi gaseasca un loc de munca.  Actiunea va avea loc la nivelul judetului in doua locatii. Prima dintre ele la sediul Ajofm iar cealalta in Medias la sediul local al agentiei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Alcoolemia la control

In aceasta saptamana politistii rutieri sibieni vor desfasura o ampla campanie pe linia prevenirii si combaterii consumului de alcool la volan, ce se inscrie in planul de actiuni TISPOL. Astfel, in fiecare noapte oamenii legii vor fi pe sosele, pentru a depista soferii bauti, sau pe cei care consuma substante […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro