Bursa de berbeci

Hila Ovidiu

Berbecuti care ajung sa coste cateva mii de euro, pot fi admirati si chiar cumparati. Localitatea Saliste va gazdui a 2-a editie a ,,Bursei de berbeci”. Manifestarea se va extinde in acest an cu un Targ de Produse Traditionale.

Manifestarea este organizata pe data de 16 septembrie de catre  Directia pentru Agricultura Judeteana Sibiu, Primaria Saliste si Federatia Crescatorilor de ovine „CINDRELUL” Sibiu. Sibienii sunt invitati la ,,BURSA DE BERBECI, o  expozitie cu licitatie de berbeci care a ajuns la editia a Il-a si un Targ de Produse Traditionale.  Pretul unui berbecut va porni de la suma de 250 de euro si poate ajunge pana la 2 sau 3 mii de euro. La manifestare vor participa si cateva ansambluri de muzica populara iar doritorii, pot degusta din produsele traditionale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Lucrarile continua pe Victoriei si strazile adiacente

Sibiul s-a transformat in ultiele luni intr-un adevarat santier. Una dintre zonele unde se intervine la cote maxime este cea a Bulevardului Victoriei. Aici lucrarile au fost incheiate pe primul tronson si s-a trecut deja la cel de-al doilea. De asemenea, interventii la carosabil si trotuare vor avea loc si […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro