Brad impodobit cu suflet de copil

Hila Ovidiu

Sarbatorile au inceput cu zambet de copil la DGASPC. Mai bine de 50 de beneficiari ai centrelor de plasament din tot judetul au impodobit marti bradul in curtea institutiei. Globurile au avut ca tema Centenarul si au fost confectionate chiar de micutii din centrele de ocrotire sociala.

Copii din toate centrele de plasament ale judetului si-au dat marti intalnire in curtea Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sibiu pentru a impodobi bradul din curtea institutiei. Pentru unii dintre acesti copilasi a fost prima oara cand s-au bucurat de acest obicei stravechi. Bradul a fost impodobit cu globuri realizate chiar de catre copiii din centre. Tema de lucru a acestora a fost Centenarul. Cei care au organizat evenimentul si-au dorit sa transmita astfel ideea de unitate, de familie.

De la ceremonia de impodobire a bradului nu puteau lipsi colindele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Soferi amendati sau cercetati penal pentru consum de alcool la volan

Zeci de conducatori auto au fost sanctionati de politisti pentru ca au urcat beti la volan. Cei cu alcoolemii peste limita legala s-au ales cu dosare penale. Timp de o saptamana de zile politistii rutieri din tot judetul au desfasurat o ampla razie pe drumurile judetene si nationale in incercarea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro