Beti(vi) la volan

Hila Ovidiu

Au baut cat au vazut cu ochii iar mai apoi au vrut sa ajunga acasa…cu masina. Aventura lor la volan s-a incheiat insa in momentul in care au dat nas in nas cu oamenii legii. Vorbim despre 3 conducatori auto ce sunt cercetati penal la ora actuala dupa ce au fost prinsi la volan avand o alcoolemie cu mult peste limita legala.

3 consucatori auto sunt cercetati penal dupa ce au fost prinsi la volan cu o alcoolemie cu mult peste limita legala.Primul dintre ei a baut pana dimineata si cand a vrut sa plece acasa a provocat chiar si un eveniment rutier. Vorbim despre o tamponare ce a avut loc pe Bulevardul Vasile Milea.Tanarul de 27 de ani avea o alecoolemie de 0,84. Cel de-al doilea a dat nas in nas cu oamenii legii putin dupa miezul noptii. Rezultatul testarii cu etilotestul??? 1,23miligrame alcool pur in aerul expirat.  Cel de-al treilea dintre ei a intrat in vizorul oamenilor legii la o ora dupa miezul noptii cand acestia au observat un autovehicul ce avea placuta de inmatriculare din spate montat invers iar deplasarea autoturismului se facea in zig-zag. Alarmati oamenii legii l-au tras pe dreapat pe soferul de doar 24 de ani. Rezultatul etilotestului a aratat o alcoolemie de0,90 mg/l in aerul expirat. Cei trei soferi vor raspunde in fata legii. Adesea consumul excesiv de alcool la volan este principala cauza de producere a accidentelor rutiere soldate cu pierderi de vieti omenesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Preturi mai mici!?

Pregatirile pentru piata volanta de pe platoul Salii Transilvania au intrat in linie dreapta. Aceasta va fi deschisa oficial in data de 1 septembrie. Reprezentantii Consiliului Judetean spera ca in aceasta piata produsele agro-alimentare sa fie mai ieftine decat in alte locuri din oras, deoarece aici nu se percepe nicio […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro