Beat „de urla etilotestul”, a produs o tamponare

Record de alcool la volan in cazul unui sibian prins de politistii sibieni in cursul serii trecute. Individul, un barbat in varsta de 42 de ani a cazut in mana oamenilor legii dupa ce a produs o tamponare. Cand l-au testat alcoolscopic, politistii au avut un adevarat soc! Etilotestul a indicat o valoare de 2,23 miligrame per litru de alcool pur in aerul expirat.                                                                     

Politistii spun ca rar le-a fost dat sa intalneasca o persoana cu o alcoolemie atat de mare. Acestia atrag atentia asupra faptului ca a fost doar o minune faptul ca, la cat alcool consumase, barbatul a provocat doar o tamponare. Oamenii legii le recomanda soferilor sa nu urce la volan daca au consumat alcool.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

15% in plus pentru constructia modulara ce va adaposti sectia de Chirurgie Plastica

Sectia de Chirurgie Plastica va functiona pana la urma in container modular! Reprezentantii Spitalului Judetean spun ca au cerut o suplimentare de fonduri pentru realizarea constructiei iar cei ai Consiliului Judetean promit ca vor aloca sumele necesare si spun ca aceasta este cea mai buna solutie pentru pacienti cu afectiuni […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro