Batausi dupa gratii

Hila Ovidiu

Trei tineri, printre care si unul dintre nepotii autointitulatului rege al romilor, Florin Cioaba, au fost retinuti de catre politistii de la Investigatii Criminale, dupa ce l-au batut pe unul dintre agentii de paza ai unei sali de jocuri din Sibiu. Toti cei trei batausi au ramas in arest preventiv.

Trei persoane au fost arestate preventiv in urma unei actiuni desfasurate de politistii Serviciului Investigatii Criminale Sibiu, pe linia prevenirii si combaterii faptelor comise cu violenta de catre membrii unei grupari infractionale nestructurate. Cei trei, in varsta de 27, 24 si 17 ani, sunt acuzati de vatamare corporala si ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linisti publice. In data de 27 iunie, in timp ce se aflau in incinta unei sali de jocuri din Sibiu, suspectii l-au agresat pe agentul de paza al unitatii, provocandu-i grave leziuni traumatice. Cei trei au fost retinuti si prezentati Parchetului de pe langa Tribunalul Sibiu, cu propunerea de arestare preventiva. Doi dintre ei vor ramane in arest pentru 29 de zile, iar minorul de 17 ani, care este nimeni altul decat Muschiuletz, unul dintre nepotii autoproclamatului rege al romilor, Florin Cioaba, va sta la racoare 19 zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Controale OPC la stranduri si piscine

In plin sezon estival, inspectorii OPC Sibiu au desfasurat o serie de controale la strandurile si piscinele din judet. Au fost verificate atat conditiile de care se bucura sibienii care merg la scaldat, cat si chioscurile care comercializeaza produse alimentare in incinta strandurilor. Din 11 agenti economici verificati in tot […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro