Barurile si cluburile de noapte din Sibiu, luate cu asalt de politisti si inspectori de munca

Zeci de politisti si inspectori de munca au luat cu asalt joi noaptea cluburile si barurile din Sibiu. Au participat la actiunile de control in scopul combaterii faptelor cu caracter antisocial specialisti de la investigatii criminale, ordine publica si actiuni speciale, reprezentanti ITM si specialisti in investigarea criminalitatii economice.

Oamenii legii au descind in 9 cluburi si baruri de noapte legitimand aproximativ 60 de persoane si aplicand amenzi in valaore de aproape 16 mii de lei.

Cele mai multe nereguli depistate au fost lipsa masurilor de securitate, lipsa analizelor de risc sau intocmirea gresita a acestora. 4 responsabili de localuri trebuie sa ofere explicatii cu privire la aspecte ce tin de SSM si respectarea normelor legale in domeniul sistemelor de paza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se modernizeaza un nou pod peste Cibin!

Primaria se pregateste sa reabiliteze inca un pod peste Cibin. De aceasta data este vorba despre un obiectiv mai putin cunoscut publicului larg insa foarte des tranzitat de catre locuitorii din doua mari cartiere ale orasului. Lucrarile de proiectare tehnica a podului din dreptul strazii Rozmarinului se ridcica la aproape […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro