Barcianu se muta?! Elevii protesteaza!

Hila Ovidiu

Liceul Agricol din Sibiu la un pas de desfiintare. Cladirea in care funcioneaza acum unitatea de invatamant ar putea fi data in folosinta celor de la Liceul de Arte.

23.04.2015 10:08Parinti, elevi, profesori si chiar lideri de sindiacat si-au dat intalnire joi dimineata la Colegiul Agricol Barcianu pentru a discuta situatia unitatii de invatamant dupa ce in urma cu o zi dascali de la Liceul de Arte au venit in vizita si le-au spus ca ei ar putea fi noii beneficiari ai cladirii in care isi desfasoara acum activitatea colegiul agricol. De cealalta parte, cel care conduce unitatea de invatamant, Viorel Muguras Popescu spune ca nu a primit nicio instiintare oficiala si ca are de gand sa dea o fuga pana la Minister pentru a lamuri situatia. Parintii si profesorii au scris si semnat mai multe scrisori de nemultumire. Liderii de sindicat ii sustin. Elevii au facut chiar si un protest cu pancarte in curtea liceului. Acestia spun ca vor sa isi desfasoare normal activitatea ca si pana acum. Dascalii spun ca daca liceul va fi divizat si impartit pe la alte colegii cu siguranta in cativa ani specializarile de agricultura si tehnicieni veterinari vor disparea de la Sibiu. La momentul de fata la Colegiul Barcianu isi desfasoara activitatea 44 de cadre didactice si 551 de elevi. Profesorii spun ca, asa cum Liceului de Arte i s-au pus la dispozitie variante, la fel doresc sa fie puse la dispozitie de catre autoritati variante si pentru salvarea Colegiului Barcianu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Zeci de gospodarii mistuite de flacari din vina posesorilor

De la inceputul anului si pana in prezent in judetul nostru au avut loc mai bine de 70 de incendii. In aproape 70 la suta din cazuri oamenii au ramas pe drumuri dupa ce gospodariile le-au ars din temelii. Tot anul acesta a crescut ingrijorator si numarul de incendii de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro