Barbatul accidentat vineri pe trecerea de pietoni a decedat

Hila Ovidiu

Barbatul care vineri a ajuns la spital dupa ce a fost lovit de o masina pe trecerea pentru pietoni, a decedat! El se afla internat in spital dar starea sa fiind critica medicii n-au putut face nimic pentru a-l salva. Luni dimineata inima sa a incetat sa mai bata.

Un barbat de 35 de ani a ajuns vineri in stare grava in spital, dupa ce a traversat strada regulamentar, pe trecere. Barbatul a fost lovit de un sofer neatent, care nu i-a acordat prioritate, la intersectia strazilor V. Milea cu Rahovei. Desi pietonul a fost acrosat doar cu oglinda autoutilitarei, el s-a izbit puternic cu capul de asfalt.  Victima a suferit traumatisme craniene  severe, iar de atunci medicii erau rezervati in privinta sanselor de supravietuire.  Inima barbatului a incetat sa mai bata luni dimineata in sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Clinic Judetean Sibiu. Daca pana de curand soferul era cercetat pentru vatamare corporala din culpa, acum pe dosarul sau de cercetare va scrie: omor din culpa. Barbatul locuia in Sibiu cu chirie si era invatator la Scoala Generala din Localitatea Poiana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mai putine promisiuni si mai multe fapte!

Asta a cerut Ministrul Transporturilor de la constructorii care lucreaza pe tronsonul de autostrada  Orastie- Sibiu.  Alexandru Nazare a fost duminica pe santier si a inspectat modul de lucru. Oficialul s-a aratat putin nemultumit si a cerut constructorului ca in maximum 7 zile sa-i fie prezentat un plan revizuit de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro