BĂRBAT GĂSIT MORT PE CALEA FERATĂ DIN CARTIERUL ŞTRAND

stiri redactie

La data de 8 noiembrie a.c., în jurul orei 08,00, polițiștii BJPT Sibiu au fost sesizați de către un bărbat, șef de stație, cu privire la faptul că, în zona căii ferate din municipiul Sibiu, cartier Ștrand, pe magistrala 200, se află cadavrul unui bărbat.Din primele cercetări efectuate, se pare că decesul ar fi survenit în urma unui accident feroviar, leziunile suferite de bărbat fiind incompatibile cu viața. Este vorba despre un sibian în vârstă de 32 de ani, al cărui trup a fost transportat la SML Sibiu în vederea realizării necropsiei.
Până în prezent, nu se cunoaște garnitura de tren implicată. În continuare polițiștii desfășoară activități în vederea stabilirii cu exactitate a condițiilor în care a survenit decesul acestei persoane,a declarat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ SIBIU.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

UCIS DE URS

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Târnăveni au fost sesizaţi prin apel 112, de către un bărbat, cioban la o stână din localitatea Cucerdea, cu privire la faptul că şi-ar fi găsit un coleg decedat la marginea unei păduri dintre localităţile Cucerdea şi Giuluş, iar acesta ar prezenta pe corp urme […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro