Bărbat găsit mort în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor

Hila Ovidiu

Un bărbat a murit marţi, în jurul prânzului , pe una din băncile amplasate în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor din Sibiu.Omul a fost văzut de trecători, care au anunţat Ambulanţa şi Poliţia.În urma constatării decesului, trupul a fost ridicat de reprezentanţii Serviciului de Medicină Legală, în vederea efecturării necropsiei.Se pare că bărbatul găsit mort obişnuia să trăiască pe străzi, lângă el, pe bancă, având şi o cutie de carton.
 UPDATE: În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că bărbatul avea 55 de ani şi era originar din RăşinariÎn cauză nu sunt suspiciuni de omor şi nu au fost găsite urme de violenţă, conform concluziilor preliminare emise de medicii legişti, a precizat pentru stiridesibiu.ro purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Balteş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Expertize ADN pentru găsirea criminalului din Lazaret

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu au dispus efectuarea mai multor expertize ADN pentru identificarea autorului omorului de pe strada Rândunelelor din Lazaret, unde un bărbat în vârstă de 49 de ani a fost găsit mort. Potrivit expertizei medico-legale, sibianul a murit urmare a unor lovituri extrem […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro