Barbat discriminat!?!

Hila Ovidiu

Un tanar din Sibiu care a luat bataie intr-un local din oras, se simte discriminat. El a cerut permis de port arma pentru a se putea apara  atunci cand este in pericol dar, nu a primit. Luctatorii Compartimentului Arme si Munitii din cadrul IPJ Sibiu i-au respins cerearea pe motiv ca barbatul a fost internat de cateva ori la Spitalul de Psihiatraie.

Barbatul in varsta de 35 de ani este sibian si isi doreste mai multa siguranta pe strada si in club. Asa el a ajuns la Politie unde a cerut un permis de port arma. Pentru ca raspunsul a fost negativ, barbatul spune ca se simte discriminat. Desi recunoaste ca i-ar prinde bine un pistol, tanarul spune ca nu l-ar folosi decat sa-i sperie pe posibilii atacatori, nu sa ii omoare. Legea spune ca ,,o persoana primeste permis de port arma doar daca este apta din punct de vedere psihologic si medical si nu sufera de alte afectiuni stabilite prin ordin al ministrului sanatatii, care ar putea pune in pericol propria viata sau a altora, daca ar detine sau ar folosi arme si munitii”. De teama ca intamplarea din Coaforul din Bucuresti sa nu se repete politistii sufla acum si in iaurt”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ramane in arest

Fostul director al Casei de Cultura a Sindicatelor Sibiu a cerut din nou cercetarea in stare de libertate, sub control judiciar. Atat cererea catre  Tribunalul Sibiu cat si recursul de la Curtea de Apel Alba Iulia, i-au fost respinse. Magistratii Tribunalului Sibiu au respins cererea de eliberare sub control judiciar […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro