Bani pentru participarea elevilor de la Goga la o competitie in SUA

Hila Ovidiu

8 elevi si un profesor de la Colegiul National Octavian Goga duc renumele Sibiului pana in Statele Unite. Sibienii participa la un concurs organizat de NASA. Cheltuielile de participare sunt asigurate de catre Primaria Sibiu.

8 elevi si un profesor de la Colegiul Goga vor ajunge in Statele Unite pentru a participa la Zero Robotics High School Tournament, un concurs organizat de NASA. Scolarii sunt cea de-a doua echipa care reprezinta Sibiul la aceasta competitie. Primii care au deschis calea spre astfel de performante au fost cei de la Colegiul Lazar.

Echipa lazaristilor a primit echivalentul sumei de 10.000 de euro. Cei de la Goga, mai putini in echipa, au primit si ceva mai putini bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Inceput de an sarac in oferte de angajare

Inceput de an cu putine oferte de angajare pentru sibienii care isi cauta un loc de munca. Pentru perioada urmatoare sunt disponibile doar putin peste 600 de posturi vacante. Cele mai multe posturi vacante sunt pentru lucratori comerciali, confectioneri si chiar factori postali. Inceputul de an nu pare prea promitator […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro