Bani pentru desfiintarea centrelor de plasament

Hila Ovidiu

Se pregateste dezinstitutionalizarea copiilor aflati in centrele de plasment. In anii urmatori vor fi angajate 60 de persoane care sa lucreze ca si asistenti maternali.

Ministerul Muncii si Justitiei Sociale a semnat contractul de finantare pentru proiectul care prevede ingrijirea alternativa a copiilor. De acest program vor beneficia toate cele 47 de Directii de Asistenta Sociala si penru Protectia Drepturilor Copilului si Adoptie din tara. Cu o valoare de 568 de milioane de euro, proiectul isi propune renuntarea la actualele „leagane pentru copii” si plasarea micutilor abandonati in sisteme familiale cu asistenti maternali profesionisti.

Din suma totala a proiectului DGASPC Sibiu primeste peste 32 de milioane de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Holistic Fest 2018

Weekendul vine la Sibiu cu cea de-a patra editie a Conferintei Internationale de Terapii Holistice si Metafizice. Participantii la Holistic Fest Sibiu 2018 pot afla informatii importante despre terapiile alternative si complementare dar si despre terapiile holistice si metafizice folosite pentru imbunatatirea sanatatii. Timp de doua zile Terapiile Holistice si […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro