Baia Populara, destinatie de top

Hila Ovidiu

Baia Populara din Sibiu s-a transformat intr-o adevarata oaza de relaxare pentru sibieni. Numarul celor care i-au trecut pragul in 2014 a crescut cu 10 mii fata de anii anteriori. Cele mai cautate servicii sunt bazinul de inot si sauna.

neptun1

Per total Baia Populara a avut peste 72 de mii de vizitatori, cu 10 mii mai mult decat in 2013. Atunci au fost inregistrati aproximativ 61 de mii de vizitatori. Cele mai cautate servicii sunt cele de inot in bazin si bineinteles, sauna. Cei mici pot face cursuri de inot in timpul orelor de sport, dar cursuri se tin seara si pentru adulti. De asemenea tot aici se cine un curs de sport in apa, extrem de benefic pentru sanatate.
Sibienii prefera Baia Populara pentru ca aici conditie sunt bune, iar preturile mult mai mici fata de celelalte zone de agrement specifice din oras. Investitiile si reparatiile realizate de catre municipalitate anul trecut aici au fost de aproape 500 de mii de lei. Modernizarea Baii Populare a inceput insa din 2006.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cu masina in stalp

3 tinere au tras o sperietura sora cu moartea in cursul noptii dupa ce, intr-un moment de neatentie soferita a intrat cu masina intr-un stalp de electricitate. Una din fete a suferit rani ceva mai serioase si a fost internata in spital. 3 tinere si-au vazut moartea cu ochii in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro