Aventura, Comedie si Drama pe marile ecrane

Hila Ovidiu

Aventura, Comedie si Drama pe marile ecrane. O regina malefica preia controlul unui regat in timp ce printesa exilata apeleaza la ajutorul a sapte rebeli pentru a si-l recupera. Este vorba despre filmul Mirror, mirror, care o are in rolul principal pe Julia Roberts.

Oglinda, Oglinjoara este o viziune moderna si plina de umor contemporan, asupra uneia dintre cele mai iubite povesti din toate timpurile: Alba ca Zapada si Cei Sapte Pitici.
Regina mama vitrega a Albei ca Zapada, a uzurpat tronul si a secat visteria regatului. Acum, singura sansa de a-si spori averea este sa se marite cu Printul Alcott, bogatul mostenitor al regatului Valencia. Cand acesta se indragosteste de Alba ca Zapada, pentru Regina fara scrupule este ocazia perfecta sa scape de mostenitoarea de drept a tronului. Asa ca o trimite in padure si o lasa in ghearele unui monstru infricosator. Numai ca Alba ca Zapada este salvata de cei sapte pitici si, in compania lor, ea se transforma intr-o forta care nu da inapoi de la nimic pentru a-si recupera regatul si sa o inlature pe Regina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Abonament gratuit pe Tursib pentru elevii cu situatie materiala precara

Cateva zeci de copii ce locuiesc in Sevis, Padurea Dumbrava sau Viile Sibiului beneficiaza de abonamente gratuite pe mijloacele de transport in comun. Acestea sunt subventionate de catre municipalitate. Acesta este cel de-al optulea an consecutiv in care elevii pot veni la scoala in Sibiu gratuit. Inca din 2004 firma […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro