Aventura, Comedie si Drama pe marile ecrane

Aventura, Comedie si Drama pe marile ecrane. O regina malefica preia controlul unui regat in timp ce printesa exilata apeleaza la ajutorul a sapte rebeli pentru a si-l recupera. Este vorba despre filmul Mirror, mirror, care o are in rolul principal pe Julia Roberts.

Oglinda, Oglinjoara este o viziune moderna si plina de umor contemporan, asupra uneia dintre cele mai iubite povesti din toate timpurile: Alba ca Zapada si Cei Sapte Pitici.
Regina mama vitrega a Albei ca Zapada, a uzurpat tronul si a secat visteria regatului. Acum, singura sansa de a-si spori averea este sa se marite cu Printul Alcott, bogatul mostenitor al regatului Valencia. Cand acesta se indragosteste de Alba ca Zapada, pentru Regina fara scrupule este ocazia perfecta sa scape de mostenitoarea de drept a tronului. Asa ca o trimite in padure si o lasa in ghearele unui monstru infricosator. Numai ca Alba ca Zapada este salvata de cei sapte pitici si, in compania lor, ea se transforma intr-o forta care nu da inapoi de la nimic pentru a-si recupera regatul si sa o inlature pe Regina.

No Comment

Leave a Reply

*

*