Autorul unui furt din autoturism, identificat

Hila Ovidiu

Un barbat de 43 de ani din Brasov a ajuns dupa gratii dupa ce a spart un autoturism parcat pe raza municipiului Sibiu, iar din interior a sustras mai multe bunuri. Desi infractiunea a fost savarsita la sfarsitul anului trecut, politistii sibieni au reusit sa dea de urma autorului, si l-au retinut pentru 24 de ore.

Ulciorul care merge de multe ori la apa se sparge. Aceasta vorba din batrani i se potriveste de minune unui barbat de 43 de ani din Brasov care a ajuns pe mana politistilor sibieni, dupa ce a spart un autoturism parcat pe Calea  Surii Mari din Sibiu. Barbatul nu este la prima abatere de acest fel, doar ca acum oamenii legii au reusit intr-un final sa-i dea de urma. Desi infractiunea a fost comisa la sfarsitul anului trecut, politistii nu s-au lasat pana nu au identificat autorul. Acum, barbatul, care este recidivist, a fost retinut pentru 24 de ore in arest si urmeaza sa fie prezentat Parchetului cu propunere de arestare preventiva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Dezbatere antidrog

Adolescentii sibieni au luat parte miercuri  la dezbaterea denumita generic “In Romania politica antidrog se face pentru copii”, eveniment la care a participat si prefectul judetului Sibiu, Horatiu Racuciu. Dezbaterea a fost organizata de Agentia Nationala Antidrog prin Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Sibiu, in colaborare cu Inspectoratul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro