Autorii unui furt din auto, prinsi de politistii sibieni

Hila Ovidiu

3 tineri sunt cercetati de politisti dupa ce in cursul noptii trecute au incercat sa fure scule dintr-un autoturism. Unul dintre cei 3 hoti a fost retinut. Daca ar fi reusit sa vanda bunurile ar fi produs un prejudiciu de 15 mii de lei. Cel care i-a reclamat pe hoti la politie este tocmai proprietarul autoturismului din care acestia furau. Vazand ca cineva ii fura sculele din masina omul a sunat la 112. In scurt timp la fata locului au sosit si politistii care cu ajutorul apelantului au pus mana pe cei 3 infractori. Vorbim despre 2 minori cu varste de 17 ani si un alt tanar in varsta de 26 de ani. Daca ar fi reusit sa fuga cu bunurile cei 3 tineri i-ar fi produs sibianului o paguba de 15 mii de lei.
Tanarul in varsta de 26 de ani a fost retinut de politisti.
Acesta a ajuns in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva, propunere care a fost acceptata. Hotul va petrece dupa gratii cel putin 30 de zile, timp in care politistii continua ancheta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Podul din dreptul Pietei Cibin a fost redat traficului

Noul pod de peste Cibin a fost dat in circulatie incepand de marti. Lucrarile au costat 13,1 milioane de lei si nu 18 milioane cat se estimase initial. Constructorul mai are de realizat cateva lucrari minore pe sub pod insa acestea nu vor afecta in nici un fel traficul. Termenul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro