Autobuze si autormate de tichete noi

Hila Ovidiu

Servicii mai bune din partea societatii de transport public. in incercarea de a satisface necesitatile sibienilor au mai fost achizitionalte 4 autobuze de mare capacitate si au mai fost instalate inca trei automate de bilete. Acestea au fost montate pe Soseaua Alba Iulia, pe Calea Cisnadiei si in Gara.

In incercarea de a veni in sprijinul cetatenilor care ii folosesc serviciile societatea de transport public a achizitionat mai multe autobuze, a dotat o parte din cele existente cu camere de supraveghere, a montat noi automate de tichete si a decis inlocuirea in anumite zone a copertinelor din statii. Noile copertine vor fi instalate in trei statii. Este vorba despre una in Piata Teatrului unde a fost dezafectata vechea structura a statiei, o alta va fi amplasata in fata Pietei din Vasile Aron si in cele din urma, cea de-a treia isi va gasi loc pe Bulevardul Vasile Milea. Pentru o mai buna functionare au fost amplasate si trei noi automate de tichete. Acestea si-au gasit locul in Gara, Calea Cisnadieri la intersectia cu Dima si pe Alba Iulia. Pentru siguranta pasagerilor 10 dintre autobuzele Tursib au fost dotate cu camere de luat vederi. Acestea au fost montate in incercarea de a descuraja hotii de buzunare sa mai actioneze in mijloacele de transport public. Tot in aceasta perioada au mai fost achizitionate si 4 autobuze de mare capacitate. Acestea au fiecare cate 164 de locuri. Costul unui astfel de autobuz a fost de mai bine de 60 de mii de lei. La ora actuala in Municipiul Sibiu circula 15 astfel de autobuze. In total Tursibul detine 95 de autobuze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Pe ultima suta

Mai sunt cateva saptamani pana la demararea constructiei pentru noul garaj de la Ambulanta Sibiu. Conducerea institutiei spune ca documentatia este gata in proportie de 99%, si va fi depusa la Primarie pentru obtinerea avizelor. Serviciul de Ambulanta al Judetului Sibiu va depune in aceste zile la Primarie, documentatia pentru […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro