Au mai ramas doua zile pana la Maratonul International Sibiu 2017

Hila Ovidiu

Deja celebrul semimaraton, devine Maraton International in toata regula si ii cheama pe toti iubitorii de miscare sa se inroleze la alergarea pe o distanta de peste 40 de kilometri. Pana acum 3200 de participanti au anuntat ca vor incerca sa parcurga traseul pentru a sustine proiecte sociale importante pentru oras. Soferii trebuie sa stie ca sambata vor fi si restrictii de trafic pentru a putea permite acest eveniment sportiv.

S-au inscris la ediitia din acest an a maratonului 3200 de alergatori pentru aproximativ 20 de proiecte dedicate comunitatii. 9 dintre acestea au strans cel putin la nivel teoretic sumele propuse. Linia de start va fi in Piata Mare. Iar incalzirea se va face de la 08.50. Maratonul se va incheia in jurul orei 19.00. Acesta este primul an in care pot participa si copiii cu varste mici. Cei mai mici participanti au 4 ani. Alergatorii sunt atat din Sibiu cat si din afara tarii. La fel si donatorii care le sustin proiectele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Despre rasinareni, lapte si jintita in Muzeul in aer liber

Deja celebrul semimaraton, devine Maraton International in toata regula si ii cheama pe toti iubitorii de miscare sa se inroleze la alergarea pe o distanta de peste 40 de kilometri. Pana acum 3200 de participanti au anuntat ca vor incerca sa parcurga traseul pentru a sustine proiecte sociale importante pentru […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro