Au inceput inscrierile pentru AFF

Hila Ovidiu

S-a dat startul inscrierilor pentru editia 2015 a Astra Film Festival. Sunt asteptati sa isi inscrie produsele video regizori si producatori din toata lumea. Filmele pot fi inscrise pana la data de 20 aprilie.

indexEditia cu numarul 22 a festivalului este programata intre 5 si 11 octombrie 2015. Pana atunci insa juriul trebuie sa vizioneze toate filmele inscrise in concurs si sa decida care dintre ele vor ajunge pe marile ecrane. Anul acesta festivalul propune 4 sectiuni competitionale. Este vorba despre International, Europa Centrala si de Est, Romania si Student. Filmele pot fi inscrise in competitie pana in 20 aprilie 2015. Sunt acceptate productii realizate dupa data de 1 ianuarie 2013. Astra Film Festival este cel mai mare festival de film documentar din tara noastra si chiar din Europa. Anul trecut au fost inscrise in concurs peste o mie de productii video de pe intreg mapamondul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Interzis la oua, lactate si carne

De luni a inceput oficial postul pascal. Preotii spun ca pentru a putea trece mai usor peste aceasta perioada de restriste credinciosii ar trebui sa se spovedeasca atat la inceputul postului cat si la finele acestuia. Incepand de luni crestinii au intrat in in Postul Pastilor. Cei care postesc nu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro