Au dat iama in gradini

Hila Ovidiu

Desi piata este plina de rosii, ardei si cartofi, unii sibieni, le achizitioneaza, gratis. In ultima perioada, la politie au ajuns mai multe reclamatii de furturi din gradini. Oamenii spun ca legumele dispar de la o zi la alta.

Se apropie anotimpul recoltei, iar politistii sibieni au primit deja numeroase reclamatii de furturi de pe terenuri agricole. Presoane de rea credinta reusesc sa sustraga legume si fructe de pe terenurile agricole si din livezi, inainte ca proprietarii sa-si dea seama. Tocmai de aceea oamenii legii va sfatuiesc sa va luati cateva masuri de precautie pentru a nu ramane fara roadele pamantului pentru care ati muncit din greu. Concret, daca aveti posibilitatea, este indicat sa va imprejmuiti terenul sau livada si sa va angajati paznici. De asemenea, tineti cont de faptul ca atunci cand vine vorba de paza, cainii sunt foarte indicati pentru a va proteja bunurile. Verificati periodic terenul pe care il aveti, pentru a vedea daca persoane straine au trecut pe acolo. Insa, cel mai indicat este sa va strangeti recolta inainte sa o faca altii in locul dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Week-end plin de amenzi

Doi conducatori auto sunt cercetati pentru infractiuni la regimul rutier. Unul dintre ei, avea dreptului de a conduce autovehicule suspendat, permisul de conducere fiindu-i retinut in vederea anularii ca urmare a savarsirii a doua infractiuni la regimul circulatiei. Amenzile acordate de agentii rutieri la sfasit de saptamana, au depasit cifra […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro