Au aparut steagurile

Sibiul imbraca haine de sarbatoare. In oras de miercuri a inceput montarea drapelelor pentru Ziua Nationala. Municipalitatea a achizitionat cateva sute de steaguri care urmeaza sa ajunga pe stalpii de iluminat public. Si sibienii si-au arborat drapele la geamurile locuintelor.

De miercuri a inceput montarea drapelelor pe stalpii de electricitate. Municipalitatea a achizitonat 570 de drapele ce urmeaza sa fie arborate pe Bulevardul Mihai Viteazu, Vasile Milea, Victoriei, Calea Dumbravii si alte artere principale din oras. Steagurile au fost achizitionate de la singura fabrica de profil din romania si care are sediul in judetul Sibiu. Inaintea lor insa alti romani adevarati si-au pus drapelele la geamurile locuintelor proprii. Primul dintre patrioti este, credem noi, chiar proprietarul drapelului aparut la geam in urma cu o saptamana pe Nicolae Iorga.

One thought on “Au aparut steagurile

  1. Sunt zeci de drapele la geamurile locuinţelor încă de la sfârşitul lunii octombrie, început de noiembrie urmare a campaniei „Pe tricolor e scris Unire” desfăşurată pe un post naţional de ştiri… N-au nicio legătură cu Ziua Naţională. În niciun an până acum nu s-au mai arborat drapele cu o lună înainte de 1 Decembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Spectacol folcloric de 1 Decembrie

“Noi suntem romani” si multe alte slagare populare vor rasuna in intreg Sibiul de Ziua Nationala. In 1 Decembrie la Sala Transilvania va avea loc cel mai complex spectacol folcloric facut de ziua romanilor din 2007 incoace. Cap de afis sunt Nicolae Furdui Iancu, Veta Biris si Mariana Anghel. Ziua […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro