Ati vazut-o?

Hila Ovidiu

Politistii cer sprijinul sibienilor pentru identificarea unei tinere care a disparut de acasa. Femeia este din Craiova si a ajuns la Sibiu pentru sustinerea unui examen, apoi nimeni, n-a mai auzit nimic despre ea.

MINEA TITIANA SIMONA, in varsta de 34 de ani, domiciliata in localitatea Craiova, judetul Dolj, a disparut din municipiul Sibiu in data de 6 septembrie. Femeia se afla in municipiul Sibiu pentru a sustinerea unui examen. Semnalmente: inaltime – 1,68 m, 60-65 kg, par saten, lung, fir drept, ten creol, ochi caprui. Semne particulare: cicatrice de 2 cm pe dosul palmei de la mana dreapta. La data disparitiei purta un tricou bleumarin, o pereche de pantaloni de culoare rosie, pe cap purta cordeluta rosie si ochelari de vedere cu rame din plastic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sfanta Maria Mica

Crestinii au sarbatorit sambata Sfanta Maria Mica. Nasterea Maicii Domnului este p[rima sarbatoare a calendarului bisericesc inceput la 1 septembrie. Aceasta este de asemenea si prima sarbatoare dedicata Fecioarei Maria. Nasterea Maicii Domnului, sau Sfanta Maria Mica , asa cum este denumita popular sarbatoarea marcheaza inceputul noului an bisericesc. Acest […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro