AȚI VĂZUT ACEST BĂRBAT?

stiri redactie

Polițiștii sibieni caută un bărbat  în vârstă de 51 de ani care nu a mai putu fi contactat de familie din vara anului 2019. Cetățenii care pot oferi informații cu privire la această persoană sunt rugați să apeleze 112.

La data de 14 februarie a.c., o femeie a sesizat Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu cu privire la faptul că fratele său, RUPA MARIN, în vârstă de 51 de ani,  domiciliat în orașul Copșa Mică, a plecat în cursul anului 2018 în Franța, iar din vara anului 2019 acesta nu a mai putut fi contactat.

Ultima localitate din Franța unde ar fi fost localizat este Clemond Ferrand.

Semnalmente: 1,60 m înălțime, 60 kg, constituție slabă, ochi căprui, păr grizonat.

Semne particulare: nu se cunosc.

Persoanele care pot oferi informații cu privire la acest bărbat sunt rugate să apeleze numărul unic pentru situații de urgență 112 sau să contacteze de îndată cea mai apropiată unitate de poliție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Continuă lucrările de modernizare pe strada Podului

Continuă lucrările la rețeaua de transport și distribuție a apei pe strada Podului, o investiție inițiată deSC Apă Canal SA în 2019. În perioada următoare aceste lucrări vor genera o serie de restricții în trafic: În perioada 29 februarie – 1 martie se va lucra pe tronsonul dintre str. Irisului […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro