Atentie! Se fura placute de inmatriculare!

Hila Ovidiu

Daca nu pot fura oflinzile masinilor hotii din Sibiu fura…placutele de inmatriculare. Intr-o singura noapte 5 soferi au ramas fara numere. Politistii au demarat o ancheta si spera sa puna mana pe raufacatori.

La Sibiu hotii fura tot ce le pica in mana. Mai nou, in zona Turnisor la mare cautare sunt…placutele de inmatriculare. Intr-o singura noapte 5 posesori de auto au fost pradati de numere. Oamenii au depus plangere la politie. A fost demarata o ancheta. Pana la momentul de fata politistii nu au reusit sa puna mana pe raufacatori. De cealalta parte pagubitii au luat cu asalt mediul virtual si au anuntat disparitia placutelor de inmatriculare. Se pare ca nu doar cei din zona Turnisor se confrunta cu aceasta problema ci si locuitorii altor cartiere. Tot in mediul virtual mai multi sibieni au aununtat faptul ca le-au disparut numerele de pe masini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

4 firme vor sa faca marcajele rutiere in Sibiu

4 firme se bat pentru contractul de refacere a marcajelor in municipiul Sibiu. Daca nu vor exista contestatii luna aceasta se va incheia analiza ofertelor si va fi desemnat castigatorul iar din martie ar putea incepe lucrarile efective. Valoarea interventiilor este estimata la 2,3 milioane de lei. Marcajele rutiere reprezinta […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro