Atentie parinti, atentie copii!

Hila Ovidiu

De sambata scolarii se pot bucura oficial de vacanta de iarna. Politistii sibieni ii sfatuiesc pe cei mici si pe cei mari sa respecte cateva reguli pentru a se putea bucura de sarbatori in siguranta. Oamenii legii vor veghea in permanenta la siguranta cetatenilor judetului. Chiar daca nu avem zapada, sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi. Pentru a le petrece in siguranta, politistii sibieni dau cateva sfaturi si recomandari. Acestea ii vizeaza in principal pe cei mici. Iar ca micutii sa fie in siguranta, parintii trebuie sa fie atenti. Politistii le recomanda acestora sa isi invete odraslele ce trebuie sa faca in situatia in care s-au ratacit, sa ii supravegheze atent pentru a evita disparitiile, accidentele de circulatie sau alte raniri, sa discute deschis orice problema.
Celor mici politistii le recomanda sa se joace doar in spatii special amenajate si cat mai departe de strazile intens circulate, sa nu stea de vorba cu persoane pe care nu le cunosc si sa nu le insoteasca pe acestea nicaieri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Incepe cadastrarea proprietatilor!

De la inceputul anului viitor ia startul cadastrarea proprietatilor din judetul Sibiu. Primele doua localitati care vor fi vizitate de angajatii de la Cadastru sunt Gura Raului si Cristian. Pentru a duce la bun sfarsit procedurile se vor face inclusiv angajari la OCPI. Reprezentantii Oficiului de Cadastru au anuntat ca […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro