Atentie la conditiile meteo

Hila Ovidiu

Conditiile meteo nefavorabile, viteza si consumul de alcool sunt doar cativa factori care duc la producerea de accidente. Multe dintre acestea sunt soldate cu pierderi de vieti omenesti. Pentru a preveni astfel de evenimente neplacute politistii rutieri ne ofera cateva recomandari.

Frigul diminetilor de noiembrie duce adesea la producerea cetei. Iar ceata la randul ei poate fi oricand pentru participantii la trafic un factor de producere a accidentelor. Pentru a preveni astfel de evenimente neplacute soldate adesea cu pierderi de vieti omenesti politistii rutieri ne dau cateva sfaturi extrem de utile.De asemenea pentru siguranta dumneavoastra dar si a celor din jurul dumneavoastra nu calcatiprea tare pedala de acceleratie, nu urcati la volan daca sunteti obosit si mai cu seama daca ati consumat bauturi alcoolice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Blocarea banilor europeni, o catastrofa

Blocarea banilor europeni oferiti pentru derularea proiectelor de dezvoltare ar fi ocatastrofa atat pentru Sibiu cat si pentru intreaga tara. Edilul Klaus Iohannis spune asta. Daca finantarile europene dispar Sibiul va fi vitregit de modernizarile care ar fi trebuit sa le faca municipalitatea si societatea de apa cu banii obtinuti […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro