Atelier si spectacol in limba germana la Teatrul Gong

Hila Ovidiu

In plina vacanta Teatrul Gong ii invita pe cei mici la spectacole si ateliere in limba germana. Joi va fi jucat spectacolul „O raza de soare”. Inainte cu o ora de spectacol tinerii pot participa la atelierul coordonat de Alina Moldovan.

Pentru ca sunt in vacanta si au mai mult liber tinerii din Sibiu pot participa in numar mai mare la atelierele si spectacolele oferite de Teatrul Gong. Joi sunt programate activitatile culturale dedicate vorbitorilor de limba germana. Atelierul este programat de la ora 17.00 si are la baza tehnica actorului de teatru. Prin joc si exercitii cei mici vor invata despre ideea de reactie la stimulii vizuali si vor invata cum se aplica prinipiul de actiune-consecinta.

„O raza de soare” asa cum se traduce in romana titlul spectacolului de joi spune povestea micutei Pit, o balerina din portelan si a prietenului acesteia, soricelul Muf. Spectacolul dureaza 45 de minute si este destinat copiilor cu varste de peste 3 ani.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Martea Mare, cea de-a doua zi din Saptamana Patimilor

Martea Mare este cea de-a doua zi din Saptamana Patimilor. In slujbele de seara, preotii le vorbesc oamenilor in biserici despre pilda celor 10 fecioare si marea insemnatate a jertfei Mantuitorului. Marti este cea de-a doua zi a Saptamanii Patimilor. Crestinilor care participa in aceasta seara la slujba de Denie […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro