Astrid Fodor poate reveni pe functia de primar

Astrid Fodor se intoarce in fotoliul de primar! Sefa suspendata a administratiei sibiene a castigat vineri procesul prin care cerea anularea suspendarii.

In timp ce unii oameni asteapta luni intregi ca un judecator sa ia in mana si dosarul lor, Astrid Fodor a asteptat mai putin de doua saptamani. Sefa suspendata a primariei Sibiului a depus saptamana trecuta documentele necesare pentru deschiderea a doua procese. In unul dintre ele a solicitat anularea suspendarii iar in cel de-al doilea a contestat decizia de incompatibilitate.

In primul ditre procese i s-a dat vineri dreptate. Conform informatiilor oferite de catre reprezentantii Tribunalului Sibiu „Azi, 19 iulie 2019, Tribunalul Sibiu s-a pronunțat  în  dosarul nr. 2080/85/2019, în sensul că instanța de judecată a admis cererea formulată de reclamanta Fodor Astrid Cora, în contradictoriu cu pârâţiiInstituţia Prefectului Judeţului Sibiu şi Prefectul Judeţului Sibiu, şi în consecinţă:

            Suspendă executarea Ordinului nr. 262 emis la data de 03.07.2019 privind constatarea încetării de drept, înainte de expirarea duratei normale, a mandatatului primarului Municipiului Sibiu, doamna Fodor Astrid Cora, până la soluţionarea în fond a acţiunii în anulare ce formează obiectul dosarului nr. 2075/85/2019, aflat pe rolul Tribunalului Sibiu.”.

Hotararea data vineri de Tribunalul Sibiu nu estge una definitiva. Reprezentantii Prefecturii si avocatii acestora pot face recurs in 5 zile de la comunicare. Procesul de recurs ar urma sa se judece la Curtea de Apel Alba Iulia.

No Comment

Leave a Reply

*

*