Artisti sibieni pe simezele salii de expozitii Constantin Brancusi

Hila Ovidiu

Complexul National Muzeral Astra a prezentat marti artistii de valoare ai Sibiului la Bucuresti. Expozitia prezentata la Palatul Parlamentului este realizata de catre Geranina Ionescu, restaurator pictura la Muzeul Astra. Scopul actiunii este acela de a promova arta plastica sibiana.

indxExpozitia a fost intitulata sugestiv “Artisti sibieni pe simezele salii de expozitii Constantin Brancusi” si a fost pusa la cale de catre restauratorul Geanina Ionescu de la Muzeul Astra. Prin acest demers de doreste evidentierea talentului artistilor plastici din Sibiu. In expozitie sunt prezenti 44 de artisti plastici sibieni si un invitat special tocmai din Belgrad. Cu totii prezinta lucrari de arta contemporana. Expozitia va putea fi vizitata la Palatul Parlamentului pana la finele lunii octombrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Filme de zile mari

Astra Film Festival a debutat luni seara la Sala Thalia. Primul film rulat s-a intitulat “Phenianul meu iubit” si a tratat un subiect de mare actualitate in aceste zile:conflictele dintre Coreea de Nord si cea de Sud. Organizatorii spun ca editia din acest an este incarcata de povesti uluitoare. Phenianul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro