Arhiva electronica

Hila Ovidiu

De la anul cei care au treaba pe la Tribunal si-ar putea verifica si studia dosarele de acasa. Ministerul Justitiei pune la cale lansarea unui soft care sa permita stocarea on line a tuturor dosarelor. Serviciul va putea fi utilizat insa contra cost.

xMinistrul Justitiei spune anunta ca are de gand sa implementeze un sistem electronic de verificare a dosarelor. asta inseamna ca oamenii nu vor mai fi nevoiti sa se deplaseze pana la arhiva sau pana la tribunal pentru a-si verifica dosarele. Sistemul va fi introdus mai intai ca proiect pilot. Atentie insa! Serviciul va fi disponibil doar contra cost. Cei care vor sa isi studieze dosarul de acasa vor avea de platit o suma de bani. De asemenea vor avea nevoie de un calculator si conexiune la internet. Si asta pentru ca vor fi nevoiti sa isi creeze un user si sa li se gireze o parola unica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Microbuze noi

Elevii sibieni au din acest an microbuze noi. 22 de astfel de vehicule au fost date aduse la Sibiu vineri. Acestea vor merge in satele in care elevii sunt nevoiti sa faca naveta. Primele doua microbuze au ajuns inca din vara la Sibiu. Altele au fost impartite vineri primariilor din […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro