ARGEŞ – În maxim două luni, se vor finaliza lucrările de asfaltare a DJ 703 B Costești – Șerbănești

stiri redactie

Președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, a efectuat o vizită de lucru pe șantierul deschis pentru modernizarea DJ 703 B Costești (DN 65 A) – Șerbănești (DJ 659). Drumul care se asfaltează are o lungimea de 8,5 km și face legătura între orașul Costești și comuna Rociu. Lucrările au început în luna aprilie, iar durata de execuție este de 7 luni. Potrivit dirigintelui de șantier, în prezent, proiectul este executat în procent de 40% și se estimează că lucrările de asfaltare vor fi finalizate înainte de termen, adică în maxim două luni.
Proiectul privind „Modernizarea DJ 703 B Costești (DN 65 A) – Șerbănești (DJ 659)” este un proiect al Consiliului Județean Argeș finanțat prin PNDL II. Valoarea contractului de lucrări este de 14.241.435,4 lei.
În acest moment, în zonă se lucrează și la modernizarea DJ 703 B Șerbănești (DJ 659) – Siliștea, pe o lungime de 7,416 km, în comunele Rociu – Căteasca, acesta fiind tot un proiect implementat de Consiliul Județean Argeș și finanțat prin PNDL. Pe acest tronson de drum lucrările sunt executate în procent de 55% (balastare 95%, piatră spartă 85%, 6 podețe transversale, 26 podețe de drumuri laterale). Valoarea contractului de lucrări: 11.331.809,79 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

ARGEŞ - Activităţi ale IJP

Sancţiuni aplicate de poliţiştii rutieri În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro