Aproape 500 de locuri de munca in spatiul european

Ungurii si germanii se bat pe forta de munca din tara noastra. Jumatate din cele aproape 500 de locuri de munca oferite spre ocupare prin Eures sunt disponibile in cele doua tari. Se cauta in special muncitori calificati si, daca se poate, cu experienta si referinte in domeniu.

Cei care vor sa lucreze in strainatate cu un contract sigur si legal au la dispozitie aproximativ 500 de posturi vacante oferite de catre angajatorii din Spatiul Economic European. La mare cautare sunt, ca de obicei, muncitorii calificati, cu experienta in domeniu. In plus, angajatorii solicita si nivel conversational macar de limbi straine, de preferinta engleza sau chiar limba tarii pentru care se opteaza. Cele mai multe posturi vacante sunt in aceasta perioada in Ungaria.

Angajatorii unguri cauta in tara noastra personal pentru bucatarie, comert,  specialisti in vanzari, dulgheri, electricienit, muncitori in constructii, macelasi, personal pentru fabrici alimentare, vanzatori si muncitori necalificati. Sunt oferite spre ocupare 118 posturi vacante. La mica distanta, cu 110 locuri de munca vacante se situeaza angajatorii germani. Aici insa salariile sunt mult mai mari decat in cazul vecinilor unguri.

In Germania sunt bine veniti bucatarii, gradinarii, macelarii, maseurii, electricienii, muncitorii de locomotiva, mecanicii, operatorii pe masini cu comanda numerica, stivuitorii, ospatarii, receptionerii, soferii, logisticienii, tamplarii, sudorii zidarii dar si specialistii in topografie.

Cei care sunt fani ai tarii lalelelor au la dispozitie 85 de posturi vacante in zona agricola. Se cauta culegatori de ardei, procesori de bulbi de flori si necalificati pentru gradinarit si horticultura.

Cei care vor sa munceasca in tarile nordice au la dispozitie 69 de locuri de munca in Norvegia, 13 in Danemarca, 10 in Finlanda. Aici pe langa muncitori necalificati se cauta si personal cu studii superioare, in special ingineri.

Mai sunt disponibile 37 de oferte de angajare in Austria, 12 in Slovacia, 8 in Suedia, 2 in Bulgaria si un singur post vacant in Franta.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS