Aproape 15 mii de lei. Atat costa chiria pentru Colegiul Agricol Barcianu.

Hila Ovidiu

Aproape 15 mii de lei. Atat costa chiria pentru Colegiul Agricol Barcianu. Banii nu vor ajunge la Parohia Evanghelica, proprietarul de drept al cladirii ci vor fi folositi pentru reparatia si intretinerea locatiei. Scolarii vor mai invata in institutia respectiva pana in 2017.

Actuala locatie a Colegiului Agricol a fost inchiriata pentru prima oara in 2005 in baza unui contract care a fost valabil pentru o perioada de 10 ani de zile. In aceasta vara insa, odata cu expirarea obligatiilor contractuale cadrele didactice si elevii care isi desfasoara activitatea aici au fost la un pas de a fi dati afara din imobil. Si asta pentru ca, proprietarul de drept, Parohia Evanghelica, a dorit folosirea spatiului cu alta destinatie. Dupa lungi negocieri s-a ajuns insa la un numitor comun. Actualul contract este semnat pentru o perioada de 3 ani de zile iar chiria stabilita este undeva in apropierea sumei de 15 mii de lei. Banii nu vor ajunge insa la proprietarul de drept ci vor fi pusi intr-un cont si folositi ulterior pentru lucrari de intretinere a cladirii. Actualul contract va expira in data de 15 iulie 2017. Contractul are insa o clauza care prevede posibilitatea prelungirii inchirierii cu un an.
Lucrarile de reparatii care vor avea loc aici vor fi stabilite anual in urma discutiilor dintre proprietari si chiriasi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

. Politistii rutieri ii sfatuiesc pe cei care trebuie sa plece la drum lung in weekend sa se inarmeze cu multa rabdare

Tot vremea rea le da batai de cap si soferilor. Politistii rutieri ii sfatuiesc pe cei care trebuie sa plece la drum lung in weekend sa se inarmeze cu multa rabdare si sa respecte cu strictete regulile de circulatie. Weekendul vine cu ploaie si vreme rea in toata tara asa […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro