Aproape 1200 de locuri de munca vacante in aceasta perioada

Incet dar sigur, piata fortei de munca din Sibiu incepe sa isi revina. Pentru aceasta perioada sunt disponibile aproape 1200 de posturi vacante. Numarul acestora este asteptat sa creasca odata cu inceperea sezonului estival.

Dupa vreo 2 luni cu cresteri in ceea ce priveste somajul si cateva saptamani bune in care numarul posturilor vacante nu a sarit de o mie, saptamana aceasta numarul locurilor de munca oferite celor care isi doresc sa isi construiasca o cariera in Sibiu a inceput sa creasca. Oferta se apropie de 1200 de joburi disponibile oferite spre ocupare de catre angajatori care isi desfasoara activitatea in tot judetul.

Cea mai mare criza de personal este in industria confectiilor. Aici angajatorii au lasat la o parte pretentiile si au scos la bataie peste 100 de posturi pentru muncitori necalificati. La fel de cautati sunt si lucratorii in bucatarie sau lucratorii comerciali. Este si de inteles de ce. Vine sezonul estival iar in perioada urmatoare angajatorii vor oferi spre ocupare tot mai multe posturi mai ales ca vorbim si despre munca sezoniera.

Se mai cauta soferi sau personal pentru firmele de protectie si paza.  Mai sunt libere posturi pentru ulgheri, factori postali, bucatari, electronisti, instalatori, ospatari, operatori, zugravi, vanzatori , sudori sau soferi.

Cei cu studii superioare au la dispozitie o intreaga pleiada de posturi vacante pentru ingineri. Se mai cauta insa si directori economici, informaticieni, programatori, economisti sau sefi de restaurant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

3 milioane de lei, banii pentru tratamentul pe primele 6 luni ale anului pentru pacientii cu boli rare

Putin peste 3 milioane de lei. Atat aloca statul prin Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate pentru tratamentul pacientilor cu boli rare. Majoritatea bolnavilor sunt tratati in ambulatoriu sau in sectiile Spitalului Judetean. Cei care nu pot fi tratati la Sibiu sunt indrumati spre alte clinici din tara. Cei de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro