APIA la raport

Hila Ovidiu

Primarii din judet incurca planurile celor de la APIA. Cei din urma se plang de faptul ca cei dintai au creat conflicte dupa ce au eliberat adeverinte mai multor sibieni care lucreaza pamantul sau cresc animale. Ajunsi la apia pentru a depune dosarele pentru subventii oamenii s-au luat la harta. Directorul institutiei, Rares Seuchea ne spune exact despre ce este vorba.

indexAnul acesta au fost depuse catre APIA Mai bine de 15 mii de cereri. Desi sunt doua perioade de depunere, una fara penalizari si cea de-a doua cu penalizari, cei de la APIA se plang ca oamenii sunt nevoiti sa astepte dupa primarii pana cand acestea le elibereaza adeverintele necesare. Si asta nu ar fi nimic daca nu ar aparea si alte probleme. Cei care apeleaza la APIA acuza adesea institutiile locale de frauda. Si asta pentru ca primariile nu verifica temeinc persoanele care vin sa ceara adeverinte pentru obtinerea subventiilor. Contractele de arenda sunt cel mai adesea cu probleme. Directorul APIA ne explica. Cei de la APIA spun ca reprezentantii autoritatilor locale ar trebui sa fie mult mai atenti cand vine vorba de fermierii din localitatile lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se cauta (viitori)angajati

In municipiul resedinta de judet fac angajari 77 agenti economici. Acestia ofera un total de aproximativ 350 de posturi. Cele mai multe oferte sunt pentru asistenti maternali, casieri, croitori, confectioneri dupa comanda, electricieni intretinere si reparatii, ingineri, lucratori comerciali, magazineri, marochineri, muncitori necalificati, operatori mase plastice, proiectanti ingineri mecanici, soferi […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro