Aparitie de basm

Hila Ovidiu

Aparitie de basm pe raul Olt! Ca niste dive, trei lebede albe, plutesc gratiose pe apa. Desi in zona, prima data si-au facut aparitia 10 pasari, 7 dintre ele au disparut ca prin minune. Specialistii spun ca este posibil ca lebedele sa ramana toata toamna, mai ales daca vor fi incurajate si de localnici, cu hrana.

Pescarii si trecatorii din zona Porumbacu de Jos,  sunt de-a dreptul fermecati. Elegante si gratioase, trei lebedele albe au ajuns ca prin minune pe Raul Olt. Zburatoarele de poveste  sunt foarte blande si se apropie fara frica de mal atunci cand primesc ceva de mancare. Desi erau mai multe, suratele lor n-au mai fost vazute. Biologii marini spun ca lebedele au simtit o amenintare in Delta, si au pornit pe Raul Olt oprindu-se intr-un loc asemanator zonei din care vin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Riveran sau locatar???

Desi se spune ca vorba romanului are mai multe intelesuri, cuvantul riveran, la Sibiu, se potriveste,, ca nuca-n perete”. Desi putini stiu ce inseamna cu adevarat acest cuvant, mai multe indicatoare din oras, avertizeaza soferii care nu au acces intr-o anumita zona, cu placute pe care scrie ,,cu exceptia riveranilor”. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro