Antigripal-tura a doua

Hila Ovidiu

A sosit cea de-a doua transa de vaccin antigripal. La Sibiu au ajuns de aceasta data 11 mii de doze. Cea mai mare parte a acestora va fi impartita medicilor de familie.

La Sibiu au ajuns inca 11 mii de doze de antigripal reprezentand cea de-a doua transa de imunizant oferit gratuit de catre Ministerul Sanatatii. Cu aceste flacoane vor fi vaccinate 450 de persoane facand parte din categoriile de personal medical, dar si persoane institutionalizate ramase nevaccinate. Restul de peste 10.500 de doze vor fi distribuite medicilor de familie din judet pentru vaccinarea bolnavilor cronici, a femeilor insarcinate, a batranilor de peste 65 de ani si a altor persoane incadrate in categoriile de risc. Vaccinul pare sa isi faca efectul dat fiind faptul ca pana acum la Sibiu nu a fost raportat niciun caz de gripa. Medicii recomanda totusi vaccinarea intr-un timp cat mai scurt pentru obtinerea protectiei antigripale inainte de aparitia valului sezonier de imbolnaviri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Risca inchisoare la doar 17 ani

Un minor elev al unui liceu sibian risca inchisoare de la 3 luni la un an dupa ce a fost prins incercand sa vanda petarde. De la acesta au fost confiscate peste trei mii de bucati de articole pirotehnice. Elevul  in varsta de 17 ani a fost prins de catre […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro