Animatii culturale in iunie

Hila Ovidiu

Nici nu a trecut Noaptea Muzeelor insa cei de la CNM Astra pregatesc surprizele pentru luna iunie. Printre evenimentele pregatite se numara si un program special de animatii culturale. Gazda va fi Muzeul in aer liber.

indexIncepand cu luna iunie Muzeul in ar liber prinde viata. Anul acesta va lua startul un program de animantii culturale “importat”, ce-i drept de la marile muzee europene, dar adaptat cum nu se poate mai bine specificului muzeal sibian. Pe langa descoperirea monumentelor specifice minoritatilor si degustari de produse, in 24 iunie, va fi sarbatorita asa cum se cuvine, Ziua Iei, camasa neaos romaneasca menita sa fure mintile designerilor vestimentari de pe tot mapamondul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bolile profesionale fac victime si in Romania

Bolile profesionale ucid mai multi oameni decat cele doua razboaie mondiale la un loc. la momentul de fata in judetul nostru cel mai des intalnite sunt bolile provenite de la fabricile care folosesc plumb, bolile auditive si chiar cele psihice. In ciuda dezvoltarii unor tehnologii menite sa sa usureze cat […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro