Angajatorii straini se bat pe angajatii proveniti din tara noastra

Hila Ovidiu

Angajatorii straini sunt tot mai interesati de forta de munca din tara noastra. Si nu e de mirare! Romnii sunt recunoscuti pentru faptul ca se multumesc cu bani putini si sunt priceputi in toate. Cei mai dornici sa angajeze oameni din tara noastra sunt germanii.

Germanii detin pana la momentul de fata recordul absolul la recrutari in tara noastra. Numai in aceasta luna sunt puse la bataie 887 de posturi pentru cosmeticienti, maseuri, ingrijitori de animale, ospatari, bucatari, montatori de structuri din otel, montatori de panouri fotovoltaice, vopsitori autio, specialisti pe instalatii electrice, mecanici specializati pe instalatii de climatizare, programatori, soferi de camion si de autobuz sau personal in domeniul gastronomic. Locul II in topul angajatorilor europeni aflati in cautare de forta de munca in tara noastra este ocupat de catre maltezi. Pun la bataie 150 de posturi pentru soferi de autobuz. Cea de-a treia pozitie a topului angajatorilor este ocupat de Olanda cu 73 de locuri de munca vacanta. Cei care doresc sa lucreze in aceasta tara au la dispozitie oferte de angajare pentru culegatori de capsuni, recoltare si sortare de sparanghel, culegatori de ardei, ingrijitori de terenuri de golf, ingrinitor porci, lacatusi confectii metalice, sudori si operatori masini. Mai sunt disponibile 26 de oferte de angajare in belgia, 23 in Finlanda, 20 in Polonia, 30 in Cehia, cate 10 in Luxembourg, Spania si Ungaria si 5 posturi in Norvegia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Hoti din Sibiu, prinsi dupa ce au furat dintr-o firma bihoreana

Sibienii certati cu legea si-au insusit rapid tihnicile de actiune ale colegilor de breasla din alte zone ale tarii. Comit infractiuni in alte judete decat cele de domiciliu in speranta ca asa vos scapa de bratul lung al legii. Ultimul exemplu in acest sens este dat de 3 sibieni care […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro