Ancheta rutiera in Sibiu

Hila Ovidiu

Daca sunteti tras pe dreapta de catre politistul rutier iar apoi o alta persoana va roaga sa completati un formular, nu va faceti griji. Nu ati comis nicio abatere, ci doar luati parte la un sondaj comandat de Ministerul Transporturilor. Pe perioada intregii saptamani angajatii unei firme de spoecialitate vor intervieva mii de soferi.

In aceasta saptamana politistii rutieri va pot trage pe dreapta nu doar ca sa va sanctioneze, ci si ca sa va intervieveze. Asa ca, daca nu ati incalcat cu nimic legea si totusi agentul de politie va face semn sa opriti, nu trebuie sa va alarmati. Ministrul Transporturilor a comandat un sondaj care vizeaza traficul pe toate drumurile nationale, judetene, comunale si chiar pe strazi. Si a angajat si o firma specializata pentru a face acest sondaj, insa angajatii firmei respective au nevoie de sprijinul politistilor rutieri pentru a-i opri pe soferi.Soferii sunt rugati sa taspunda la intrebari referitoare la destinatie sau distantele pe care le parcurg in medie zilnic.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Au furat cablul de telefon

Trei hoti inventivi au lasat doua localitati fara semnal la telefonul fix, dupa ce au sustras cablul. Politistii i-au prins in flagrant, iar acum cei trei sunt cercetati sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat. Trei barbati cu varste cuprinse intre 17 si 46 de ani risca sa faca inchisoare […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro