ANAF nu ofera informatii fara ca acestea sa fie solicitate!

Atentie, sibieni! O  intreaga retea de hoti atenteaza la conturile dumneavostra! Acestia trimit sms-uri in numele ANAF si cer date personale cum ar fi conturile si pin-urile acestora.

Reprezentantii Agentiei Nationale de Administrare Fiscala au tras vineri un semnal de alarma dupa ce s-au primit mai multe telefoane de la oameni care au reclamat faptul ca persoane necunoscute le-au trimis mesaje prin care le solicitau date cu caracter personal cum ar fi conturi in banci si pin-uri de carduri. Culmea este ca, cei care au trimis mesajele au lasat sa se inteleaga ca sunt de la ANAF.

Specialistii in finante spun ca oamenilor li se comunica faptul ca au de ridicat bani de la ANAf si ca pentru a intra in posesia sumelor trebuie sa completeze un formular dandu-li-se si un link de accesare spre un potential formular in urma caruia raufacatorii sa intre in posesia datelor personale ale pagubitilor.

Reprezentantii ANAF fac apel la sibieni sa nu acceseze site-ul din sms-urile primite. Acestia spun ca niciodata institutia nu trimite prin sms informatii pe care oamenii nu le-au solicitat. De asemenea, singurul site al institutiei este anaf.ro.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS