Amenzi si permise retinute de 1 mai

Hila Ovidiu

Patru zile, cat a durat mini-vacanta de 1 mai, politistii rutieri sibieni au stat pe drumurile nationale si jjudetene cu toate radarele disponibile. Si nu s-ayi plictisit. Au identificat zeci de vitezomani si soferi bauti. Unii dintre ei au ramas chiar si fara permise.

Politistii au fost cu toate radarele la datorie in mini-vacanta de 1 mai. Si nu au dus lipsa nici de soferi indisciplinati. In cele aproape 5 zile de vacanta, politistii au sanctionat peste 1.100 de soferi si au ridicat peste 20 de permise, pentru alcool si viteza. Cele mai multe amenzi au fost acordate pentru viteza, peste 600. Oamenii legii au sanctionat neportul centurii, depasiile neregulamentare sau trecerea pe culoarea rosie a semaforului. Iar aceste actiuni ale politistilor rutieri au dat rezultate. Pe drumurile din judet nu s-au produs accidente grave soldate cu morti, ci doar trei accidente usoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ponta vrea sa schimbe prefectii

Nici nu si-a primit votul de incredere dar are planuri mari. Actualaul sef al Guvernului vrea sa modifice multe legi adoptate de catre fostii guvernanti. Acesta doreste de asemenea sa trimita acasa actualii prefecti si secretari de stat.

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro