Au aparut rezultatele finale si din partea OPC resprectiv DSVSA in privinta toxiinfectiei alimentare din noaptea de Revelion. Cele doua institutii au au amendat in total restaurantul cu 24 de mii de lei. Cei de la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor spun ca au depistat in restaurant lipsa afisajurile cu preturile si tarifele pentru serviciile suplimentare, lipsa verificarii metrologice a cantarului din bucatarie, lipsa elementelor de identificare la unele produse din carne si chiar nerespectarea conditiilor de temperatura prescrise de producator la unele produse. Cei de la DSVSA spun ca nu au gasit contraprobele specifice la preparatele pregatite si servite in cele doua zile in care turistii bucuresteni au mancat la restaurantul hotelului, nu au gasit graficele de temperatura completate, au descoperit o mizerie de nedescris, de dezinfectie nici nu s-a putut vorbi iar un carton de oua expirase chiar in ziua in care oamenii au mancat si li s-a facut rau.
Prezentare generală a confidențialității
Acest site folosește cookie-uri pentru a-ți putea oferi cea mai bună experiență în utilizare. Informațiile cookie sunt stocate în navigatorul tău și au rolul de a te recunoaște când te întorci pe site-ul nostru și de a ajuta echipa noastră să înțeleagă care sunt secțiunile site-ului pe care le găsești mai interesante și mai utile.