Amenzi de peste 50 de mii de lei date de politistii de la Economic

Politistii de la Investigarea Criminalitatii Economice au dat din nou iama in comerciantii din Sibiu. Oamenii legii , insotiti de inspectori DSVSA au controlat 29 de societati comerciale si 16 persoane fizice. In urma actiunilor s-au dat amenzi de peste 50 de mii de lei.

Au fost verificate 29 de societati comerciale si 16 persoane fizice care isi desfasoara activitatea in zonele turistice cum ar fi Ocna Sibiului sau Balea Lac.

Controalele desfasurate de politistii sibieni in colaborare cu inspectorii DSVSA au vizat legalitatea desfasurarii activitatilor comerciale, existenta autorizatiilor si avizelor necesare desfasurarii activitatilor de comert, realitatea vanzarilor, utilizarea de evidente duble, emiterea de facturi false sau utilizarea frauduloasa a avizelor de insotire a marfii. In urma controalelor oamenii legii au dat 16 amenzi in valoare de peste 51 de mii de lei. Majoritatea sanctiunilor au fost aplicate pentru lipsa documentelor de provenienta pentru marga pusa la comercializare, produse expirate sau fara eticheta. Pe langa amenzi in anumite cazuri s-a confiscat si marfa.

No Comment

Leave a Reply

*

*