Alimente mai ieftine

Hila Ovidiu

Zahar, ulei, orez, sau malai la preturi de producator. Asta gasesc pensionarii la Magazinul de tip economat ce apartine Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor. Gospodinele s-au grabit deja sa epuizeze stocul de zahar pentru a-si face proviziile de gemuri, dulceturi, sau jeleuri pentru iarna.

In vremuri in care preturile cresc intr-o luna cat cresc pensiie in zece ani, pensionarii nu numai ca nu mai au bani de tratamente medicale, taxe si impozite dar nici macare nu mai pot sa isi cumpere. Asa ca pe timp de vara cant cheltuielile sunt mai mici doamnele de varsta a treia isi dramuiesc fiecare banut si cauta magazinele unde produsele sunt ceva mai ieftine. O solutie pentru ele este si economatul Casei de Ajutor Reciproc. Aici alimentele de baza sunt vandute la preturi de producator. Si pentru ca este sezonul conservelor doamnele l-au luat cu asalt pentru a-si face provizii de zahar. De la economat un kilogram de zahar poate fi cumparat cu 4,3 lei, un litru de ulei cu 5,00 lei, un kilogram de faina cu 1,7 lei, o punga de orez cu 3,2 lei, un kilogram de malai cu 1,9 lei si o punga de gris cu 1,5 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Paziti-va bagajele si bunurile

Desi vremea nu e la fel de calduroasa ca in ultimele saptamani, sibienii aleg sa isi petreaca weekendurile in zone de agrement sau in statiuni. Aici insa isi desfasoara activitatea si hotii de maruntisuri, care profita de neatentia turistilor. Politistii va sfatuiesc sa va paziti bunurile si sa nu mergeti […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro