Alarma in liceu

Hila Ovidiu

Pompierii sibieni au testat vigilenta profesorilor si a elevilor de la Liceul Independenta din Sibiu. In cazul unei alarmari de incendiu, elevii si dascalii lor au evacuat cladirea liceului in mai putin de doua minute. Cei mai constiinciosi au fost elevii claselor I-IV, care au parasit cladirea incolonati, in pas alergator.

Pompierii sibieni incearca sa-i educe pe profesorii si elevii scolilor din judet cum sa reactioneze in caz de incendiu. In acest scop, Inspwectia Prevenire Incendii din cadrul ISU Sibiu a demarat o campanie care se desfasoara in scolile din judet. Elevii si profesorii lor participa la exercitii de alarmare si li se arata cum trebuie sa se comporte in astfel de situatii. Un astfel de exercitiu a avut loc si la Liceul de Arta din Sibiu. Peste 400 de elevi si dascalii lor s-au mobilizat exemplar si au iesit din cladire in mai putin de doua minute, din momentul in care a pornit alarma. Cei mai harnici si mai disciplinati au fost cei din clasele mici, I-IV. Ei au fost si cei mai entuziasmati.La final, pompierii au concluzionmat ca acest exercitiu si-a atins scopul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Inecatul din barajul de la Avrig a fost gasit

Trupul neinsufletit al barbatului despre care se credea ca s-a inecat in apele barajului de la Avrig in noaptea de 14 spre 15 octombrie, a fost in sfarsit gasit si adus la mal. Cainele Nom, singurul catel din tara specializat in identificarea cadavrelor aflate in apa a marcat cu exactitate […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro