Adolescentii de azi, actorii de maine

Au muncit o vara intreaga iar vineri au facut spectacol. Vorbim despre tinerii care au participat la cursurile de teatru de la Sectia pentru Copii si Tineret a Bibliotecii Judetene Astra. In fata parintilor, prietenilor si a altor participanti adolescentii au pus in scena piese de teatru, au cantat si au recitat poezii.

29.08.2014 11:08

In loc sa bata mingea in fata blocului, o mana de copii din Sibiu au ales sa isi petreaca vacanta de vara studiind la biblioteca. Nu vorbim despre cine stie ce tratate de istorie, sau despre probleme de matematica ci despre literatura romaneasca. Tinerii au imbinat lectura cu teatrul iar la final au decis sa le arate tuturor ce au invatat toata vara. asa ca…s-au transformat in actori pentru o zi. Dupa putina muzica, prima piesa de teatru pusa in scena a fost “Doua loturi” semnata de Caragiale. La final adolescentii au recitat poezii.

2 thoughts on “Adolescentii de azi, actorii de maine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Atentie (la) pietoni!!!

Ramanem in acelasi segment si va spunem ca saptamana acesta au avut loc mai multe evenimente rutiere in care au fost implicati pietoni. Din fericire nu a fost vorba despre accidente grave. Politistii nu pot sta insa cu mainile in san si spun ca pe tot parcursul weekendului vor avea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro